вторник, 11 септември 2007 г.

EcstasY

Произходът на екстазито е доста оспорван, поради факта, че всички страни на света имат претенции да са първоизточника му. Великата асамблея на учените твърди, че хапчетата идват от Австрия, тъй като там намерили първото растение и първия зависим на име Арнолд Шварценегер, чиято репутация, че прави добри филми умира заедно с динозаврите. Проучванията продължават, но без особен успех защото на никой не му пука!!!

Използването на екстази в комбинация с "USB - Mозък" кабел позволява безплатно влизане в Матрицата до 35то ниво, след което вече ще ти се наложи да плащаш месечна такса.

В Денмарк 94% от хората са пробвали екстази, а 32% от шофьорите на автобуси карат надрусани с екстази. Кралят го разпространявал интензивно от 1950та до 2006та година, но след това бил пратен в Русия, където бил отровен от шпиони. В Германия 67% от населението гласувало за узаконяване на хапчетата, но министър-председателката надделяла в гласуването, защото седмица пред събитието й били продадени чисто кофеинови хапчета. В Уганда 100% от шаманите ползват екстази, а в Швейцария на полицаите е позволено да дават екстази на агресивно настроени пияни хора.

Наркотиците са хубаво нещо, но не прекалявай с тях (ами ако свършат???). Всичко на този свят е хубаво, стига да не е прекалено.

1 коментар:

Мировлад каза...

Ето го значи решението на всичките ми проблеми :DDD